Seniorenkring DuPont Logo

Seniorenkring DuPont

U bent hier: Skip Navigation LinksHome > Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Hartelijk welkom op de website van Seniorenkring DuPont vzw., een vereniging van en voor oud-personeelsleden van DuPont en hun partners zoals bepaald in artikel 6 van de statuten van de vzw.

Het doel van onze vereniging is de vriendschapsbetrekkingen en netwerking tussen haar leden te bevorderen. We doen dit door socio-culturele en sportieve activiteiten te organiseren. Daarnaast zijn we ook een kanaal om de band tussen de leden en DuPont de Nemours in stand te houden en te bevorderen.

De huidige Seniorenkring vzw is opgericht in november 2007. Het is de opvolger van de feitelijk Seniorenkring die reeds bestond van in 1988. De kring werd opgericht met de steun van het DuPont management en was onmiddellijk succesvol, onder de drijvende kracht van het toenmalig bestuur met als voorzitter Mvr. Maria Cuypers-Reyns. Ook vandaag kan de bloeiende Seniorenkring DuPont vzw nog steeds op de steun van het DuPont management rekenen en onderhouden we goede contacten met ons bedrijf.

De website is een extra communicatie kanaal naar onze leden, zodat ze de activiteiten en het leven van de vereniging beter kunnen volgen en er aan meewerken.

Verder vindt u de statuten en het huishoudelijk reglement van de vzw en daarnaast ook onze activiteitenkalender en verslagen van de voorbije activiteiten.

Links naar o.a. DuPont sites werden ook toegevoegd.

 

Raad van Bestuur.